2011. december 8., csütörtök

Zenei mindenevőként nehéz volt kiválasztani az öt kedvenc számom, ezért igyekeztem úgy válogatni, hogy az általam kedvelt összes stílusból megmutathassam a legjobbakat!




Tony Bennett and Norah Jones – Speak Low
Alapvetően a pörgős, erőteljes számokat kedvelem, de ez a furcsa, laza, játékos stílus nagyon hangulatos és remek, ha az ember relaxálni akar. Két remek énekes dolgozik együtt ebben a dalban, nagyon passzol a hangjuk… És Tony Bennett egyébként is nagy kedvencem!


Red Hot Chili Peppers - The Adventures of Raindance Maggie

And showed me what to doHow Maggie makes it in her cloud… Ismét egy olyan dal mely iránti rajongásomat nem kell megmagyarázni, mert nem is lehet. GO RED HOT CHILI PEPPERS!!!




Queen – Don’t stop me now
Szerintem nem meglepő, hogy egy örök klasszikus is bekerült a listámba. Nem él olyan ember ezen a bolygón, aki nem hallott volna a Queen-ről. Ez a dal olyan, mint a drog. Akárhányszor hallgatom, megállíthatatlannak érzem magam tőle. 


The Beatles – Fool on the hill
És ismét egy klasszikus… Szeretem, hogy nincsenek benne nagyon erős, kemény hangzások, teljesen természetes, de a refrén mégis őrjítően jó. Nem egy mai sláger, de bármelyik zenecsatornán megállná a helyét. (Vagy nem?)




Michael Buble – Hollywood 
Nem is tudom, miért tetszik ez a dal annyira, de abban biztos vagyok, hogy a szövege az egyik oka rajongásomnak. A klipet is ügyesen összehozták, mindig mosolyt csal az arcomra és azt hiszem, ennél nincs is fontosabb. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése